Vecka 13 ❤️Allmänt, Gravid | | Kommentera |

Grinig.

Vilken dag det var igår. Var inte alls på topp! Tänkte på allt möjligt. Pengar.. hur ska man planera föräldrarledigheten.. kommer vi ha råd om jag är hemma si och så länge? Sambon tycker inte jag ska oroa mig då vi har bra med pengar men igår var det det enda jag gjorde. Oroade mig för allt & inget. Kom upp nya frågetecken hela tiden. Tror att det börjar gå upp mer och mer att vi har ett liv i min mage och jag fick min första känsla av att "hur ska jag greja det här" kom igår. Sånt man inte får tänka.. speciellt inte om man försökt länge. Men tro mig. Det kommer. Och när ena funderingen har lagt sig så kommer nästa. Man hör inte folk säga så mycket om detta men jag kan inte vara den enda som får sånahär tankar. Misstänker att det kommer finnas massor av frågetecken men det får lixom.. lösas lite på vägen. 
 
För att inte få en sån dag idag så tänkte jag sysselsätta mig lite. Ska snart ut och skotta och sen tänkte jag baka kanelbullar så att vi alltid har hemma i frysen om vi får besök. Ikväll ska vi ut och äta texmex och sen gå på bio. Tror filmen hette "Micke och Veronica". Den nya svenska filmen. Hoppas den är bra :) Blir skönt att komma ut lite.
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Lördagskväll.

Sitter i soffan och har precis installerat google drive för att kunna ha koll på alla bilder och dokument vart jag än befinner mig. Känns skönt. Nu ska jag bara fixa alla bilder från förra datorn också. Sen så! Idag har vi rensat, rensat och åter rensat i huset. Jag har fått någon mani tror jag. Kör ett rum i taget. Är inte klar med det första ännu men det tar sig. Imorgon ska det bli klart! Vill få undan en massa skit och bara kunna lägga sånt åt sidan. Känslan av nystart! :)
 
Tanken är ju att vi såsmåningom ska fixa ett barnrum på övervåningen. Vi har bott i vårt hus i 6 år och hela nedervåningen är färdigrenoverad. Vi bor i ett nästan 100 år gamalt hus så det krävs mer än nya tapeter och golv. Vi har rivit upp i princip allting från golv till tak. Vi har verkligen varit nogranna. Uromhus har vi också gjort enormt mycket och det kommer vi att fortsätta med i vår. I somras byggde vi en stor inglasad altan och det som saknas nu är stensättningen utanför. Men hur som helst.. övervåningen står kvar i originalskick sen vi flyttade in. Vårt sovrum har vi dock målat vitt (stod inte ut med laxrosa!) så det är rätt neutralt. I början kommer bebis få bo hos oss. Så får vi se om vi kommer ha ett till rum klart eller om vi får ställa ut säng och byrå till bebis medan. Vi måste nämligen riva lite väggar för att ändra planlösningen (vi har genomgångsrum vilket vi absolut inte vill ha), sätta in fönster osv. Men skam den som ger sig. Det kommer bli bra till slut.

Imorgon ska vi åka runt lite. Blir bla handling av mat. Sen hem och fortsätta rensa. Får se hur mycket jag orkar. Jag är exremt trött och konstigt nog har jag börjat få ett hemskt illamående på kvällarna (har ju knappt mått illa alls) så det gäller att vila också.
 
Hoppas ni har en mysig lördagsväll! <3

 
Så fina barnrum! 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp